Ovnsbakt brokkoli med quinoa, blåmuggost og valnøtter

Hvem har sagt at det blir kjedelig uten kjøtt?

Ingredienser

  • 2 stk brokkoli
  • 4 dl kokt quinoa
  • 1 dl Valnøtter
  • 3 ss olje
  • 1 pose Babyspinat
  • 1 stk Rødløk
  • 100 g blåmuggost
  • Salt og pepper
  • 1 neve Timian til servering

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 250 grader. Del opp brokkoli i store buketter og ha den i en ildfast form. Hell over quinoa og grovhakkede valnøtter. Ha over olje og bland alt godt, stek i ovnen i ca. 10-15 min. Rør noen ganger rundt i løpet av steketiden.
  2. Ha brokkoli- og quinoablandingen på et stort fat. Bland inn spinat og rødløk i tynne båter. Del opp ost og legg på toppen. Smak til med litt nykvernet pepper og ev. salt. Pynt med frisk timian.