Ingredienser
Dette trenger du
-
2
stk
brokkoli
-
4
dl
kokt quinoa
-
1
dl
valnøtter
-
3
ss
olje
-
1
pose
babyspinat
-
1
stk
rødløk
-
100
g
blåmuggost
-
1
neve
timian til servering
-
salt og pepper
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 250°C. Del brokkolien i store buketter og legg dem i en ildfast form. Dryss over quinoa og grovhakkede valnøtter. Hell over olivenolje og bland godt. Stek i ovnen i 10-15 minutter, rør om et par ganger underveis.
-
Legg den ferdigstekte brokkoli- og quinoablandingen på et stort fat. Bland inn spinat og rødløk skåret i tynne båter. Del opp blåmuggosten i mindre biter og fordel den på toppen.
-
Krydre med nykvernet pepper og eventuelt litt salt. Pynt med frisk timian før servering.