Ovnsbakt brokkoli med quinoa, blåmuggost og valnøtter

En enkel og god brokkolirett med quinoa, nøtter og ost – perfekt som hovedrett eller tilbehør.

20-40 min
Middels
Ovnsbakt brokkoli med quinoa, blåmuggost og valnøtter

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 250°C. Del brokkolien i store buketter og legg dem i en ildfast form. Dryss over quinoa og grovhakkede valnøtter. Hell over olivenolje og bland godt. Stek i ovnen i 10-15 minutter, rør om et par ganger underveis.
    2. 2
      Legg den ferdigstekte brokkoli- og quinoablandingen på et stort fat. Bland inn spinat og rødløk skåret i tynne båter. Del opp blåmuggosten i mindre biter og fordel den på toppen.
    3. 3
      Krydre med nykvernet pepper og eventuelt litt salt. Pynt med frisk timian før servering.