Ingredienser
-
1
stk
lakseloin
-
2
stk
Saften fra lime
-
1
ss
Soyasaus
-
4
dl
kokt basmatiris
-
1
stk
Mango
-
1
stk
Avokado
-
1
bunt
Vårløk
-
1
stk
Hjertesalathode
-
2
ss
Sesamfrø
-
1
pose
Baby leaf mix
-
1
håndfull
Koriander
Slik gjør du
-
Skjær laksen i tynne skiver. Bruk en ren fjøl og skarp kniv. Bland sammen limesaft og soya. Ha laksen oppi og rør godt sammen. La det stå og trekke mens du koker risen. Vend fisken i væsken hvert 5.-10. min.
Kok risen etter anvisningen på pakken. Beregn ca. 2 porsjoner.
-
Skrell og del opp mango og avokado i skiver. Finhakk vårløken. Del opp hjertesalaten grovt. Rist sesamfrø i en varm, tørr panne til de skifter til gyllen farge.
Ha risen i bunnen av et stort fat eller en bolle. Legg salat, grønn- saker og frukt over. Avslutt med fisken, litt frisk koriander og sesamfrø.