Spinatsalat med pølser, poteter og hvitløksrømme

Bruk alt! En perfekt måte å få brukt opp restene på etter en tidligere pølsemiddag.

Ingredienser

  • 4 stk pølser av valgfri type 4-6 stk
  • 2 dl Ekstra lettrømme
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 ss Dijonsennep dijon
  • Salt og pepper
  • 500 g Kokte, kalde poteter med eller uten skall
  • 4 stilker Vårløk eller liten bit purre
  • 2 poser Babyspinat
  • 2 ss Smør eller olje til steking

Slik gjør du

  1. Bland sammen lettrømme og 1 fedd raspet eller presset hvitløk. Rør inn sennep, og smaksett med salt og pepper. Sett kjølig.
  2. Del opp poteter i biter. Bland de sammen med hakket va°rløk og babyspinat i en stor bolle. Skjær pølser i mindre biter, gjerne litt pa° skra°. Stek pølsene i litt olje eller smør. Na°r de er ferdige har du de i potetsalaten. Bland godt og server med hvitløksrømme og litt friske spinatblader som pynt.