Biffsalat med rødbete- og eplecarpaccio
Lag en frisk og god biffsalat til middag. Kjapt og enkelt!
Slik gjør du
-
Salte og pepre biffene. Stek dem i pannen med litt olje på sterk varme til kjøttsaften pipler ut på oversiden. Snu og stek til det pipler på den andre siden. La kjøttet hvile i fem minutter før du skjærer det i tynne skiver.
-
Rist valnøttene to til tre minutter med honningen i en stekepanne. Skrell rødbetene og skjær dem i skiver med en mandolin eller ostehøvel. Behold skallet på eplene og skjær dem i tynne skiver. Press over saften av en halv sitron. Del sukkerertene og behold noen halve og andre skåret i strimler. Bland rødbeter, epleskiver, sukkererter og babyleaf i en stor bolle eller i porsjonsskåler. Legg skiver av biff oppå.
-
Mos blåmuggosten med gaffel eller en stavmikser og bland inn resten av ingrediensene. Smak til med sitronsaft og kvernet pepper.
-
Sprinkle dressingen og salt over salaten. Dryss over valnøttene.