-
Sett ovnen på 215 grader C. Skrell og vask persillerot og gulrot. Kutt gulrøtter og persillerot i strimler og legg grønnsakene på et stekebrett. Drypp over litt olje, dryss over salt og pepper. Bak i ovnen i 10 minutter.
-
I mellomtiden kan du kutte løken i båter, ha dem i ovnen med resten av grønnsakene, og steke videre i 10-15 minutter til alt er mørt. Avkjøl.
-
Kok opp 2 dl lettsaltet vann. Ha i 2 dl couscous. Ha på lokk, og la stå i cirka 6 minutter. Rør om.
-
Vask sukkerertene og kutt dem i biter. Ha de i kjelen til couscousen.
-
Yoghurtdressing: Finhakk frisk persille, og bland ingrediensene sammen i en skål. Smak til med salt, pepper, honning og sitron.
-
Hakk tomater i små biter, og finhakk persillen. Vend alle grønnsakene, salatblandingen og couscousen sammen i en serveringsbolle, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Server med yoghurtdressingen.
Kilde og foto: bama.no