Ingredienser
-
200
gram
Nachos
-
150
gram
Mozzarella
-
2
stk
Avocado
-
2
stk
Hjertesalat
-
12
skiver
Spekeskinke
-
2
stk
Tomater
-
1
stk
Hvitløksfedd
-
0,5
dl
Olivenolje
-
1
ss
Eddik
Slik gjør du
-
Sett ovnene på 220 grader. Fordel nachos utover en stekeplate med bakepapir. Strø over osten og gratiner i ovnen til osten har smeltet.
Bryt salaten og fordel den utover nachoene. Ta ut stenene av avokadoene og grav ut avokadokjøttet. Skjær avokadokjøttet i grove biter og legg det på salaten, avslutt med å legge på spekeskinken.
-
Riv tomatene og hvitløken på et rivjern. Bland det med olje og eddik. Fordel tomatsausen over chipsen rett før servering.