Italiensk "taco-plukkemat"

Hvorfor ikke prøve en ny versjon av fredagsfavoritten?

Ingredienser

  • 200 gram Nachos
  • 150 gram Mozzarella
  • 2 stk Avocado
  • 2 stk Hjertesalat
  • 12 skiver Spekeskinke
  • 2 stk Tomater
  • 1 stk Hvitløksfedd
  • 0,5 dl Olivenolje
  • 1 ss Eddik

Slik gjør du

  1. Sett ovnene på 220 grader. Fordel nachos utover en stekeplate med bakepapir. Strø over osten og gratiner i ovnen til osten har smeltet. Bryt salaten og fordel den utover nachoene. Ta ut stenene av avokadoene og grav ut avokadokjøttet. Skjær avokadokjøttet i grove biter og legg det på salaten, avslutt med å legge på spekeskinken.
  2. Riv tomatene og hvitløken på et rivjern. Bland det med olje og eddik. Fordel tomatsausen over chipsen rett før servering.