Kyllingsalat med pasta
Denne kyllingsalaten med pasta er en sunn og rask middagsrett som kombinerer fullkornspasta, saftig kylling og friske grønnsaker. Perfekt for travle dager når du ønsker et næringsrikt måltid uten mye forberedelse.
20 min
MiddelsTips!
Denne salaten er også god med rester av stekt kylling. Skjær kyllingen i terninger og bruk den kald i salaten.
Slik gjør du
- 1Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og skyll den raskt i kaldt vann slik at den blir helt avkjølt. La vannet renne godt av.
- 2Skjær kyllingpålegget i biter.
- 3Rens brokkolien og skjær den i minibuketter.
- 4Finhakk rødløken, og skjær eplet i små terninger.
- 5Bland sammen pasta, brokkoli, rødløk, eple, soltørket tomat og kyllingpålegg i en bolle.
- 6Bland sammen majones, rømme, sitron og finhakket basilikum til dressing. Smak til med salt og pepper, og vend dressingen inn i salaten.
- 1