Pastasalat med grillet kylling, oliven og apetina
En mettende og god salat som passer både til middag og lunsj.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Pastasalat med grillet kylling, oliven og apetina
- Varm opp grillen. Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl under iskaldt vann i et dørslag.
- Riv hvitløken, skallet av en sitron og Grana Padanoen fint og legg det i en salatbolle.
- Grovhakk olivenene (fjern ev. steinene) og vend dem i sammen med saften fra begge sitronene, oljen og en god klype salt og pepper.
- Grill kyllingen først over direkte varme for fine grillmerker, deretter ferdig over indirekte varme. La den hvile før du skjærer den i fine skiver.
- Grill spekeskinken over indirekte varme til den er ganske sprø.
- Del tomatene i to og legg dem i salatbollen sammen med dressingen. Tilsett pasta, kylling, basilikumblader, pinjekjerner og en klype salt og pepper.
- Riv spekeskinken og Apetinaen i grove biter og vend alt godt sammen. Server straks.