-
Vask potetene og del dem i like store biter. Damp dem eller kok dem i lettsaltet vann til de er akkurat gjennomkokt.
-
Legg eggene i kokende vann og la dem koke i 7 minutter. Skyll dem straks i iskaldt vann og skrell dem forsiktig.
-
Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne på middels varme og avkjøl dem i en skål. Snitt vårløk fint i lange skiver på skrått og skyll og grovhakk kapers og persille.
-
Legg poteter, persille, vårløk, kapers og halvparten av valnøttene i en stor serveringsbolle, men ikke vend det sammen.
-
Pisk sammen sennep, eddik og honning i en liten bolle. Hell gradvis i oljen til dressingen har tyknet og er helt jevn. Smak til med salt og pepper.
-
Vend vinaigretten forsiktig inn i potetsalaten – spar et par spiseskjeer. Del eggene i to og legg dem innimellom potetene. Knus resten av valnøttene i hendene og strø dem pent over. Klipp over gressløken og hell over resten av dressingen.