Quinoasalat med squash, erter, Apetina og pistasj

Denne enkle quinoasalaten passer både som en lett lunsj og et smakfullt tilbehør.

20-40 min
Middels
Quinoasalat med squash, erter, Apetina og pistasj

Slik gjør du

  1. Dette trenger du

    1. 1
      Kok quinoa etter anvisning på pakken. Spre den deretter utover et fat sammen med de frosne ertene, så ertene tiner og quinoaen avkjøles.
    2. 2
      Legg salatbladene i en bolle sammen med grovhakket mynte. Skjær av endene på squashene, skjær dem i tynne skiver på langs med en ostehøvel og legg dem i.
    3. 3
      Bland ertene i salaten, vend inn dressingen og topp med smuldret Apetina, grovhakkede nøtter og finrevet sitronskall.
    4. 4
      Dressing: Finhakk sjalottløken, bland den med eddik og la den stå i 5 minutter før du pisker inn oljen. Smak til med salt og pepper.