Rødbet-, potet- og valnøttsalat

Test vår gode rødhet- og potetsalat med herlig valnøttkrønsj.

20 min
Middels
Rødbet-, potet- og valnøttsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Kok eller damp potetene møre. Skjær dem og rødbetene i små båter. Legg dem i en stor bolle og vend dem inn i oljen.
    2. 2
      Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Legg dem på et skjærebrett og knus dem grovt med bunnen av stekepannen og legg dem til side.
    3. 3
      Rør sammen crème fraîche, sennep, finrevet skall og saft av sitronen og mesteparten av dillen, finhakket.
    4. 4
      Smak til dressingen med en klype salt og nykvernet pepper og vend den inn i grønnsakene sammen med halvparten av valnøttene. Topp med resten av nøttene og dillen.