Rødbet- og chevresalat
Rødbet- og chevresalat med kylling og bringebærvinaigrette er salat med det lille ekstra.
20 min
MiddelsTips!
Topp gjerne med friske bringebær.
Slik gjør du
Kylling
- 1Gni inn kyllingen med salt og pepper og stek over middels høy varme i litt olje.
- 2La den hvile i 5 minutter før du skjærer den i fine skiver.
- 1
Dressing
- 1Kjør alle ingrediensene sammen til en jevn og fin dressing i en blender. Smak den til med salt og pepper.
- 1
Salat
- 1Del rødbetene i båter og vend dem inn med halvparten av dressingen.
- 2Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels lav varme og grovhakk eller knus dem.
- 3Skjær rødløken i tynne båter, på langs. Vend sammen babyleaf, rødbeter, og rødløk i en stor salatbolle.
- 4Bryt chevren i grove biter med fingrene og legg i.
- 5Topp med resten av dressingen, valnøtter og server sammen med kyllingen.
- 1