Rødbet- og chevresalat

Rødbet- og chevresalat med kylling og bringebærvinaigrette er salat med det lille ekstra.

20 min
Middels
Rødbet- og chevresalat
Tips!

Topp gjerne med friske bringebær.

Slik gjør du

  1. Kylling

    1. 1
      Gni inn kyllingen med salt og pepper og stek over middels høy varme i litt olje.
    2. 2
      La den hvile i 5 minutter før du skjærer den i fine skiver.
  2. Dressing

    1. 1
      Kjør alle ingrediensene sammen til en jevn og fin dressing i en blender. Smak den til med salt og pepper.
  3. Salat

    1. 1
      Del rødbetene i båter og vend dem inn med halvparten av dressingen.
    2. 2
      Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels lav varme og grovhakk eller knus dem.
    3. 3
      Skjær rødløken i tynne båter, på langs. Vend sammen babyleaf, rødbeter, og rødløk i en stor salatbolle.
    4. 4
      Bryt chevren i grove biter med fingrene og legg i.
    5. 5
      Topp med resten av dressingen, valnøtter og server sammen med kyllingen.