Ingredienser
Salat
-
6
tomater
-
2
søtpoteter
-
1
pk
Grønn & Frisk Middelshavs Mix
-
100
g
tørkede tranebær
-
1
ts
sitronsaft
-
100
g
valnøttkjerner
-
1
ss
olivenolje
-
100
g
kyllingfilet
-
50
g
Apetina
Dressing
-
2
ss
eplecidereddik
-
1
ts
honning
-
1
finhakket sjalottløk
-
1
ts
dijonsennep
-
4
ss
olivenolje
-
0,5
ts
salt
Slik gjør du
-
Kutt søtpotet i terninger. Ha over olje, salt og pepper, og stek i 200 grader varmluft i ca. 30-40 min til bitene er myke. Avkjøl.
-
Stek kyllingen i stekepannen med litt olje.
-
Skjær tomatene i biter og ha i en salatbolle sammen med Middelhavs Mix. Hell over sitronsaft. Ha søtpotetene over salaten. Hakk tranebær og valnøtter i biter, smuldre fetaosten og dryss over salaten.
-
Dressing: Bland alle ingrediensene i en blender til den er jevn, og fordel over salaten.
Kilde og foto: bama.no