Spansk kyllingsalat med oliven og ost

Dette er både en digg og mettende salat.

20-40 min
Middels
Spansk kyllingsalat med oliven og ost

Slik gjør du

    1. 1
      Del kyllingen i skiver. Salte og pepre kjøttet. Grovhakk rosmarin.
      Varm en panne med smør, og stek kyllingen sammen med rosmarin.
      Del potetene i mindre biter, ca. 2 cm. Kok de myke, gjerne med skallet på. Forvell sukkerertene i 2 min.
      Bland kokte poteter, sukkererter og salat. Ha over oliven, terninger av ost , raspet parmesan og rødløk i ringer. Fordel utover et stort fat og topp med nystekt kylling.
    2. 2
      Del potetene i mindre biter, ca. 2 cm. Kok de myke, gjerne med skallet på. Forvell sukkerertene i 2 min. Bland kokte poteter, sukkererter og salat.
    3. 3
      Ha over oliven, terninger av ost , raspet parmesan og rødløk i ringer. Fordel utover et stort fat og topp med nystekt kylling. Server.