-
Forvarm ovnen til 240 grader.
-
Skjær osten i 8 like store skiver. Legg knekkebrødet og halvparten av pinjekjernene i en plastpose, lukk den godt og rull en kjevle over til du har grove smuler.
-
Legg dem på en tallerken. Pisk egget lett sammen med en gaffel i en skål. Dypp osteskivene i egget og rull dem godt i smulene. Legg dem i en ildfast form og sett dem i fryseren i 10 minutter før du steker dem i ovnen. Når de har fått en sprø og gyllen skorpe er de ferdige. Dette tar ca. 10 minutter.
-
Kok couscous etter anvisning på pakken. Rist resten av pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Vend dem sammen med couscousen, 1 ss olje, grovhakket basilikum, finrevet sitronskall og en god klype salt.
-
Legg ertene i en skål, hell over kokende vann, la dem ligge i vannet i 30 sekunder og hell av vannet. Skjær avokadoen i grove terninger. Bland erter, spinat, avokado, 2 ss olje, saften av sitronen, en god klype salt og pepper og vend det godt sammen.
Legg salat og couscous på tallerkenene og topp med chèvren.