Spinatsalat med pølser, poteter og hvitløksrømme

Denne oppskriften gir en sunnere vri på en klassisk hverdagsfavoritt.

Ingredienser

  • 4-6 stk pølser av valgfri type
  • 2 dl Ekstra lettrømme
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 ss Dijonsennep
  • Salt og pepper
  • 500 g Kokte, kalde poteter
  • 4 stilker Vårløk eller en liten bit purre
  • 2 poser Babyspinat
  • 2 ss Smør eller olje til steking

Slik gjør du

  1. Bland sammen lettrømme og raspet eller presset hvitløk. Rør inn sennep, og smaksett med salt og pepper. Sett kjølig. Del opp potetene i biter. Bland de sammen med hakket vårløk og babyspinat i en stor bolle.
  2. Skjær pølsene i mindre biter, gjerne litt på skrå. Stek dem i litt olje eller smør. Når de er ferdige har du de i potetsalaten. Bland godt og server med hvitløksrømme og litt friske spinatblader som pynt.