Ovnsbakte poteter med reker og squash i dillkrem

Ny rett med spennende smaker

20-40 min
Middels
Ovnsbakte poteter med reker og squash i dillkrem

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 200°. Skyll eller børst av potetene. Tørk med papir og skjær et kryss i toppen eller stikk flere hull i potetene med en gaffel. Bak potetene på full effekt i mikroen i ca. 10-12 minutter og bak de ferdige i ovnen i 20 minutter til de er møre. (Hvis du bruker bare ovn, blir steketiden ca.
      55-60 minutter.)
    2. 2
      Skjær squashen i strimler og legg disse i et dørslag/sil. Strø på litt salt og rør rundt. La det stå i ca. 20 minutter. Finhakk rødløk og smak til yoghurten med dill, hvitløk, olje og eddik samt salt og pepper. Vend squashen i sausen og rør godt.Skjær squashen i strimler og legg disse i et dørslag/sil. Strø på litt salt og rør rundt. La det stå i ca. 20 minutter. Finhakk rødløk og smak til yoghurten med dill, hvitløk, olje og eddik samt salt og pepper. Vend squashen i sausen og rør godt.
    3. 3
      Server de bakte potetene med squash i dillkrem, hakket løk og reker.Server de bakte potetene med squash i dillkrem, hakket løk og reker.