Reker og ris med koriander og lime
Enkel og god middag som er perfekt i en travel hverdag.
Slik gjør du
-
Varm olivenolje i en stor panne eller wok. Fres løk, paprika og hvitløk til de er mør men ikke brun.
-
Tilsett cumin etter smak og fres til den blir duftende. Krydre med salt og pepper.
-
Tilsett 2,50 dl Clausthaler Classic alkoholfri øl og la den koke til halvparten av væsken er fordampet.
-
Tilsett rekene og stek de til de er rosa på alle sider. Tilsett hakket koriander og saften av 1 lime og bland sammen.
-
Server over ris med limebåter, mer hakket fersk koriander og avocadostrimler.
-
Ris med koriander og lime: Kok opp vannet med en god klype salt, og tilsett smør og ris i vannet. Dekk til, senk varmen og la småkoke til risen er ferdig (rundt 20 minutter, les på pakken). Rør inn limeskall, limesaft og fersk koriander rett før servering.