Baconruller med lutefisk og oliventapenade på sticks

Sticks passer perfekt på julelunsjbordet.

20-40 min
Middels
Baconruller med lutefisk og oliventapenade på sticks

Slik gjør du

  1. Lutefisk

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 grader. Tørk av fisken, fjern alle ben og del den i 12 grove terninger.
    2. 2
      Rull hver bit i en skive bacon og legg dem med skjøten ned på et stekebrett. Bak dem til fisken er gjennomstekt og baconet er sprøtt, ca. 25 minutter.
    3. 3
      Tre dem på hver sin stick og server sammen med tapenaden til å dyppe i.
  2. Oliventapenade

    1. 1
      Finhakk persillen i en liten foodprosessor og tilsett finhakket (eller finrevet) hvitløk.
    2. 2
      Fjern eventuelle olivensteiner og legg dem i sammen med kapers, sitronsaft, olivenolje og en klype nykvernet pepper.
    3. 3
      Pulsér det sammen – du ønsker å bevare noen biter i miksen