Ingredienser
Kyllingsticks
-
2
pk
Folkets kyllingsticks ingefær & hvitløk
-
1
boks
Eldorado Sticks Korean BBQ saus
-
1
pk
Eldorado Sticks Crunch ristet løk & chili
Asiatisk kålsalat
-
1/4 stk Kålhode
-
3
stk
Vårløk
-
50
g
Syltet ingefær
-
1
ts
Salt
-
0,5
stk
Sitron
-
1
ss
Blå valmuefrø
Slik gjør du
-
Varm opp grillen. Grill kyllingsticksene over direkte varme til de har fine grillmerker og er gjennomstekt og server sammen med kålsalat, BBQ-saus og crunch.
-
Finsnitt kål, vårløk og ingefær.
-
Legg det i en stor bolle, strø over 1 ts salt og klem over sitronsaften. Kna det godt sammen med fingrene til fibrene i kålen er brutt ned og den har myknet.
-
La salaten hvile i noen minutter før du klemmer den godt sammen og siler av væsken. Strø over valmuefrøene.