Kyllingsticks, ingefær og hvitløk med asiatisk kålsalat

Prøv disse gode kyllingspydene. Med asiatisk kålsalat blir dette den perfekte middagen.

20-40 min
Middels
Kyllingsticks, ingefær og hvitløk med asiatisk kålsalat

Slik gjør du

  1. Kyllingsticks

    1. 1
      Varm opp grillen. Grill kyllingsticksene over direkte varme til de har fine grillmerker og er gjennomstekt og server sammen med kålsalat, BBQ-saus og crunch.
  2. Asiatisk kålsalat

    1. 1
      Finsnitt kål, vårløk og ingefær.
    2. 2
      Legg det i en stor bolle, strø over 1 ts salt og klem over sitronsaften. Kna det godt sammen med fingrene til fibrene i kålen er brutt ned og den har myknet.
    3. 3
      La salaten hvile i noen minutter før du klemmer den godt sammen og siler av væsken. Strø over valmuefrøene.