Ingredienser
Fredriks skreisuppe
-
800
g
Skreifilet i terninger
-
2
stk
Sjalottløk
-
60
g
Smør
-
60
g
Hvetemel
-
8
dl
Fiskebuljong
-
300
g
Creme fraiche
-
0,5
stk
Sitron (saft av)
-
Salt
-
Pepper
-
1
ts
Balsamicoeddik
-
40
stk
Rensede reker
-
0,5
potte
Persille
hakket
-
0,5
potte
Dill
hakket
Slik gjør du
-
Finhakk sjalottløk. Smelt smør i en kasserolle og stek løken myk. Rør i mel og tilsett fiskekraft litt og litt. Kok opp og tilsett crème fraîche. Kok opp igjen og smak til med salt, pepper, balsamicoeddik og sitron. Ha i skreibitene noen minutter før servering. Ha i reker, grov hakket persille og dill ved servering.