Ingredienser
Dette trenger du
-
1
pakke
laksefilet
-
200
g
pillede reker
-
2
stk
gule løk
-
2
fedd
hvitløk
-
1
stk
persillerot
-
2
stk
røde paprika
-
0,3
ts
cayennepepper
-
1
ss
tomatpure
-
7
dl
vann
-
3
dl
fløte
-
1
dill og sitron til pynt
-
salt
-
pepper
-
brød og smør til servering
Slik gjør du
-
Skrell løk, hvitløk og persillerot. Skjær persillerot i tynne skiver. Hakk løk og hvitløk. Del paprika i to og kutt den i strimler. Stek persillerot, løk, hvitløk og paprika i litt olivenolje. Ha i cayennepepper og tomatpuré. Hell over vann og fløte. La alt småkoke i ca 20-25 minutter. Smak til med salt.
-
Skjær laks i terninger. La fisken trekke ca 5 minutter i den varme suppen, dryss over reker og dill. Serveres med brød og smør.
-
Pynt med hakket dill og sitron.