Blomkål- og potetsuppe med curry
En klassisk suppe med indisk-inspirert smak.
40-60 min
MiddelsTips!
Server gjerne med rester av kylling. Eller sprøstek kikerter i ovnen med litt olje og legg dem i.
Slik gjør du
- 1Del blomkålen opp i små buketter. Skrell og skjær potetene i grove terninger. Finhakk løk og chili. Skrell og finhakk ingefæren.
- 2Varm opp en stor kjele over middels varme og stek løken til den er myk. Tilsett buljong, ingefær, chili, gurkemeie, koriander, cumin, poteter og blomkål og rør godt om så alt er blandet.
- 3Hell i vann og en klype salt og gi suppen et oppkok. La den putre til du lett kan føre en spiss kniv gjennom grønnsakene, 15-20 minutter.
- 4Bruk en stavmikser eller en blender og kjør suppen til den er helt jevn og smak til med salt.
- 5Server toppet med et par skjeer yoghurt og litt grovhakket koriander, med en limebåt og lunt naan-brød til.
- 1