Grønnsakssuppe med kjøttpølser

Dette er en enkel, billig og sunn middag. Sløyf pølsene eller bytt ut med annet kjøtt som for eksempel knoke eller rester av grillet kylling.

20-40 min
Enkel
Grønnsakssuppe med kjøttpølser
Tips!

Har du gammelt brød liggende? Lag en enda mer mettende middag ved å lage krutonger, eller rist brødet og server med godt smør.

Slik gjør du

    1. 1
      Vask alle grønnsakene og skrell poteter, sellerirot, gulrøtter og kålrot, og kutt i terninger. Purren kuttes i ringer og vaskes ved behov.
    2. 2
      Ha alle grønnsakene over i kjele og tilsett vann så det dekker grønnsakene. Legg i buljongterningene.
    3. 3
      Kok opp og la det småkoke i ca. 10-15 minutter. Skjær pølsene i biter og ha det i suppen, og la den småkoke i 5-10 minutter til. Rør rundt.
    4. 4
      Suppa er klar når grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Topp med finhakket persille og server med grovt brød.