Gulrotsuppe med torsk

En uvanlig kombinasjon sier du? Prøv og bli positivt overrasket.

Ingredienser

Gulrotsuppe med torsk

  • 600 g torsk naturell
  • 8 stk gulrøtter
  • 1 stk løk
  • 8 dl vann
  • 2 terninger kyllingbuljong
  • 1 stk sitron
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 0,5 ts malt cumin
  • 1 stk vårløk

Slik gjør du

  1. Skrell gulrøttene og skjær dem i grove biter. Hakk løken.
  2. Legg gulrøttene og løken i en kjele sammen med vann, buljong, sitronsaft, pepper og cumin og la det koke til gulrøttene er møre. Kjør suppa jevn med en stavmikser.
  3. Skjær torsken i terninger og la den trekke i suppa til den er gjennomkokt. Server toppet med finsnittet vårløk.