Laksesuppe med sellerirot

Rask og enkel laksesuppe på bare 20 minutter, som kan gjøres spicy etter ønske.

20-40 min
Middels
Laksesuppe med sellerirot

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt laksen i terninger. Skjær gulrøtter i tynne strimler, purre i skiver, og persille- og sellerirot i terninger. Deretter finhakk løk og hvitløk.
    2. 2
      Varm opp litt olje i en kjele på middels varme. Fres løk, hvitløk og tomatpuré i et par minutter til det blir mykt og aromatisk.
    3. 3
      Hell over fløte og vann. Tilsett chilikrydder etter smak dersom du ønsker en spicy variant. Kok opp og tilsett de oppkuttede grønnsakene.
    4. 4
      La det hele koke i 20 minutter. Trekk kjelen til side og ha i laksen.
    5. 5
      La suppen trekke i 5 minutter. Serveres toppet med litt dill eller gressløk.