Krydret gulasjsuppe med linser og kjøttdeig av storfe

Denne krydrede suppen er perfekt på litt kjølige høstdager.

20-40 min
Middels
Krydret gulasjsuppe med linser og kjøttdeig av storfe

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell gulrot, skjær paprika og gulrot i terninger. Skrell og skjær hvitløk i tynne skiver.
    2. 2
      Legg gulrot, paprika, hvitløk, tomatpuré og tørre krydder i en kasserolle, la det frese med litt olivenolje i et par minutter.
    3. 3
      Tilsett kjøttdeig og fres et par minutter til. Tilsett vann og tomatjuice og la det koke opp under lokk.
    4. 4
      Ta av lokket og la suppen få putre forsiktig i ca. 20-25 minutter – tilsett linsene de siste 5 minuttene.
    5. 5
      Smak til med presset sitron, salt og pepper. Strø over hakket bladpersille.