Kyllingsuppe

Suppen alle elsker!

20-40 min
Middels
Kyllingsuppe

Slik gjør du

    1. 1
      Varm en kjele, tilsett smør og olivenolje. Stek kyllingen til den har fått en fin stekeskorpe og legg den til side.
    2. 2
      Skjær gulrøttene og selleriroten i biter og stek dem i kjelen til bitene er lett gylne.
    3. 3
      Skjær kyllingen i mindre biter og ha dem i gryten sammen med timian og varmt vann. Smuldre i buljongterningene. Kok opp. skru ned varmen, og la det koke i
      ca. 20 minutter til kyllingen og grønnsakene er gjennomkokte.
    4. 4
      Press i sitronsaft og tilsett finsnittet vårløk. Smak til med salt og nykvernet pepper og pynt med sitronskall og timianblader.
    5. 5
      Serveres rykende varm, med grovt brød/rundstykker ved siden av.