Sopp- og potetsuppe med ørret

Sopp- og potetsuppe med ørret

Denne suppen inneholder alt du trenger til middag.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Sopp- og potetsuppe med ørret

  1. Skrell potetene og skjær dem i terninger. Skjær soppen i skiver.
  2. Smelt smøret i en gryte på middels varme. Hakk hvitløk og løk og stek det mykt. Legg i soppen og stek den til den er myk og har fått litt farge. Tilsett potetene.
  3. Rør ut buljongterningene i kokende vann og hell i. La suppen småkoke til potetene er møre, hell i 1 dl fløte og kjør den jevn med en stavmikser.
  4. Smak til suppen med salt og pepper. Skjær fisken i terninger, legg den i og la den trekke i et par minutter til den er gjennomkokt. Hell over litt fløte ved servering og topp med finhakket persille.