Hjemmelaget blomkål- og brokkolisuppe

Med få ingredienser får du en rask og billig suppe som er full av god smak og næring, laget fra bunnen av.

20 min
Middels
Hjemmelaget blomkål- og brokkolisuppe
Tips!

For en enda enklere og raskere løsning kan du bruke posesuppe med enten brokkoli eller blomkål som hovedingrediens. Da tilsetter du grønnsakene de siste fem minuttene av koketiden.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp vann, melk og buljong. Mens det koker opp, deler du blomkål eller brokkoli i små buketter.
    2. 2
      Skjær løk i tynne skiver eller terninger. Tilsett grønnsakene i melkeblandingen og la det koke noen få minutter. Smak til med pepper.
    3. 3
      La det småkoke til grønnsakene er myke. Kjør suppen glatt med stavmikser eller blender.
    4. 4
      Bruker du friske urter, så setter det alltid en litt ekstra god smak på suppen. Ved å rive i litt sitronskall vil suppa få en frisk smak.
    5. 5
      Server suppa med litt grovt brød.