Grillet filetkotelett av svin, med eple og squashsalat

Grillet filetkotelett av svin, med eple og squashsalat

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Kremet squashdipp

  1. Krydre filetkotelettene med salt og pepper.
  2. Marinade Riv løken på rivjernet og ha den i en bolle, tilsett olivenolje, eplesyltetøy og sitronsaft. Bland og smak til med sort pepper.
  3. Grill kotelettene noen få minutter på hver side og pensle dem generøst med marinaden mellom hver omgang.
  4. Kremet squashdipp Riv squash på den grove siden av rivjernet, legg et dørslag / en sil over en bolle og dryss litt salt over squashmassen. La stå i ca 10 minutter og klem så ut saften for hånd. Hakk valnøtter grovt. Skjær vårløken i tynne skiver. Rør sammen yoghurt og tilsett avrent squashblanding, revet hvitløk, mynte og olivenolje.
  5. Servering Skjær eplene i tynne skiver, spre squashdippen i et tynt lag på en tallerken og legg epleskivene oppå, strø til slutt basilikum og frisk mynte over. Smaksett salaten med å sprinkle over olivenolje og kvern over litt sort pepper. Serveres sammen med de gylne, grillede kotelettene.