Grillet filetkotelett av svin, med eple og squashsalat

20-40 min
Middels
Grillet filetkotelett av svin, med eple og squashsalat

Slik gjør du

  1. Kremet squashdipp

    1. 1
      Krydre filetkotelettene med salt og pepper.
    2. 2
      Marinade
      Riv løken på rivjernet og ha den i en bolle, tilsett olivenolje, eplesyltetøy og sitronsaft. Bland og smak til med sort pepper.
    3. 3
      Grill kotelettene noen få minutter på hver side og pensle dem generøst med marinaden mellom hver omgang.
    4. 4
      Kremet squashdipp
      Riv squash på den grove siden av rivjernet, legg et dørslag / en sil over en bolle og dryss litt salt over squashmassen. La stå i ca 10 minutter og klem så ut saften for hånd.
      Hakk valnøtter grovt. Skjær vårløken i tynne skiver. Rør sammen yoghurt og tilsett avrent squashblanding, revet hvitløk, mynte og olivenolje.
    5. 5
      Servering
      Skjær eplene i tynne skiver, spre squashdippen i et tynt lag på en tallerken og legg epleskivene oppå, strø til slutt basilikum og frisk mynte over. Smaksett salaten med å sprinkle over olivenolje og kvern over litt sort pepper. Serveres sammen med de gylne, grillede kotelettene.