Grillet indrefilet av svin med squashsalat
Grillet indrefilet av svin blir enda bedre med en frisk squashsalat og en smakfull grønnkålpesto. En enkel, men god rett til grillkvelden.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Krydre indrefileten med salt og pepper, og gni den inn med litt olivenolje. Legg kjøttet på grillen og vend det jevnlig til det når en kjernetemperatur på ca. 63-65 grader. La kjøttet hvile før servering.
- Skjær squashen i 1 cm tykke skiver. Legg skivene på et fat og drypp over litt olivenolje. Grill squashen over høy varme til den får fine grillmerker. Sett til side.
- Kjør alle ingrediensene til pestoen i en mikser til en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
- Vend litt av grønnkålpestoen sammen med de grillede squashskivene. Pynt squashsalaten med dill og spinat. Pensle kjøttet med pesto, skvis over limesaft og skjær det i skiver før servering.