Grillet indrefilet av svin med squashsalat

Grillet indrefilet av svin blir enda bedre med en frisk squashsalat og en smakfull grønnkålpesto. En enkel, men god rett til grillkvelden.

20-40 min
Middels
Grillet indrefilet av svin med squashsalat

Slik gjør du

  1. Dette trenger du

    1. 1
      Krydre indrefileten med salt og pepper, og gni den inn med litt olivenolje. Legg kjøttet på grillen og vend det jevnlig til det når en kjernetemperatur på ca. 63-65 grader. La kjøttet hvile før servering.
    2. 2
      Skjær squashen i 1 cm tykke skiver. Legg skivene på et fat og drypp over litt olivenolje. Grill squashen over høy varme til den får fine grillmerker. Sett til side.
    3. 3
      Kjør alle ingrediensene til pestoen i en mikser til en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Vend litt av grønnkålpestoen sammen med de grillede squashskivene. Pynt squashsalaten med dill og spinat. Pensle kjøttet med pesto, skvis over limesaft og skjær det i skiver før servering.