Grillet svinefilet med basilikum og bacon

Grillet svinefilet med basilikum og bacon

Med denne retten blir du garantert sommerens grillkonge

40-60 min
Middels

Slik gjør du

Grillet svinefilet med basilikum og bacon

  1. Tørk av svinefileten. Rull den i sennep og hakket basilikum/kruspersille, salte og pepre.
  2. Legg skivene av bacon slik at de overlapper. Legg fileten oppå og rull sammen. Bind sammen med hyssing så baconet holdes på plass. Grill fileten, eller stek den ferdig i ovn på 120 grader, til den indre temperaturen er 60-62 grader. La fileten hvile i ca. 5 minutter før den skjæres opp.
  3. Riv salaten og fordel på 4 tallerkener. Pynt med hakket rødløk og kapers, og press over sitron. Legg opp den stekte svinefileten og drypp olivenolje over retten.
  4. Tips: Server gjerne med en skje lettrømme.