Grytestekt nakkekotelett med fennikel, kapers og sitronmascarpone

20-40 min
Middels
Grytestekt nakkekotelett med fennikel, kapers og sitronmascarpone

Slik gjør du

  1. Gryte

    1. 1
      Krydre kjøttet med salt og pepper. Skrell og skyll grønnsakene. Skjær fennikelknollen og rødløken i
      båter og sellerien i grove biter. Brun nakkekotelettene, grønnsakene og løken, i olivenolje i en stor gryte.
    2. 2
      Tilsett kapers og rosmarin, samt 2–3 dl vann. La det koke opp. La det stå og småkoke på lav varme under
      lokk i ca. 15–20 minutter, til grønnsakene er møre og kjøttet er rosa. Smak til med salt og sort pepper, og
      garner gjerne med ferske timianblader.
  2. Sitronmascarpone

    1. 1
      Bland sammen ingrediensene til sitronmascarponen og smak til med salt og nymalt hvit pepper.
    2. 2
      Server gryten med tagliatelle og sitronmascarpone.