Grytestekt nakkekotelett med fennikel, kapers og sitronmascarpone

Grytestekt nakkekotelett med fennikel, kapers og sitronmascarpone

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Gryte

  1. Krydre kjøttet med salt og pepper. Skrell og skyll grønnsakene. Skjær fennikelknollen og rødløken i båter og sellerien i grove biter. Brun nakkekotelettene, grønnsakene og løken, i olivenolje i en stor gryte.
  2. Tilsett kapers og rosmarin, samt 2–3 dl vann. La det koke opp. La det stå og småkoke på lav varme under lokk i ca. 15–20 minutter, til grønnsakene er møre og kjøttet er rosa. Smak til med salt og sort pepper, og garner gjerne med ferske timianblader.

Sitronmascarpone

  1. Bland sammen ingrediensene til sitronmascarponen og smak til med salt og nymalt hvit pepper.
  2. Server gryten med tagliatelle og sitronmascarpone.