Strimlet svin med hjertesalat og yoghurtdressing

Denne retten kombinerer strimlet svin, frisk yoghurtdressing og hjertesalat.

20 min
Middels
Strimlet svin med hjertesalat og yoghurtdressing

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å legge 2 ss sesamfrø i en foodprosessor/stavmikser og kjør dem sammen i noen minutter til de har blitt til smør.
    2. 2
      Ha i hvitløken og kjør til den er finhakket. Bland inn yoghurt, sitronsaft og 2 ss olivenolje og smak til med 
salt og pepper. Husk å skrape ned fra sidene underveis så du får med alt.
    3. 3
      Varm en tørr stekepanne på middels varme og rist resten av sesamfrøene sammen med solsikkekjernene til de er gylne. Hell over i en liten bolle og bland med chilipulver og en klype salt. Sett pannen tilbake på varmen og hell i 1 ss olivenolje. Stek kjøttet til det er gjennomstekt.
    4. 4
      Skjær av bunnen på hjertesalaten og fordel bladene utover en tallerken. Hell over eddiken og legg på yoghurtsausen. Topp med kjøtt, hakkede urter og frømiks.