Svinekoteletter med aspargessalat
Prøv svinekoteletter med aspargessalat til middag i dag.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Hakk dem fint og legg dem i en stor bolle.
- 2Kjør brødskivene til smuler i en foodprosessor og stek dem gylne og sprø i pannen med 1 ss olje. Avkjøl dem på et tørkepapir.
- 3Hell 1 ss olje til i pannen, skru opp varmen til middels høy. Tørk av kjøttet, krydre det med en klype salt og pepper og stek det så du har en fin stekeskorpe og kjøttet akkurat er gjennomstekt. La det hvile.
- 4Vask sitronen godt og riv skallet i bollen med valnøttene. Riv i osten og tilsett 1 ts salt, og 1⁄2 ts pepper. Vend det godt sammen.
- 5Snitt aspargesene i 0.5 cm tykke skiver på skrå, så de blir ca. 5 cm lange. Vend dem inn i blandingen sammen med 4 ss olje, saften av sitronen og basilikumen hakket grovt.
Server sammen med svinekotelettene
- 1