Ytrefilet av svin med ris og peanøttsaus
Dette er en smaksrik rett som fort kan bli en favoritt.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Ytrefilet av svin i strimler
- Skrell sjalottløk og kutt i båter. Finhakk hvitløk. Skrell ingefær og skjær i tynne skiver. Varm olje i en tykkbunnet gryte. Finhakk chili. La løk, hvitløk, ingefær og chili surre kort. Ha i peanøttsmør og kokosmelk. Kok opp under omrøring.
- Strimle svinekjøtt. Ha kjøttet i gryten og la alt småkoke i ca 10 min.
- Tilbered ris eller nudler som anvist på pakken.
- Strimle paprika og vårløk. Ha det i gryta sammen med saft av 1 lime.
- Server kjøttet og risen med peanøttsaus og fersk koriander. Server med grovhakkede tomater på toppen om du ønsker ekstra garnityr.