Ytrefilet av svin med bacon og fennikel

Ytrefilet av svin med bacon og fennikel

Herlig gryte med masse smak.

Over 60 min
Middels

Slik gjør du

Ytrefilet av svin med bacon og fennikel

  1. Skjær baconet i biter og stek det sprøtt i en støpejerngryte på middels varme. Legg det over på en tallerken.
  2. Gi hvitløksfeddene et hardt slag med den flate siden av en kniv og fjern skallet. Stek feddene i olje i et par minutter og ta dem ut av gryten.
  3. Skjær ytrefileten i skiver på 1cm, gni dem inn med pepper og brun dem på alle sider i gryten.
  4. Skjær fenniklene i tynne skiver og spar bladene til servering. Del potetene i to og grovhakk kapersen.
  5. Legg alt lagvis i gryten, hell i juice, sitronsaft, vann og buljong og sett på lokk. Skru ned varmen og la det småputre i ca. 30 minutter eller til kjøttet er gjennomkokt og potetene møre. Server gryten toppet med finhakkede fennikelblader, en klatt sennep og ferskt brød til å dyppe i sausen.