Ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker og bakte røde druer
Perfekt høstmat med grønnsaker og frukt.
40-60 min
MiddelsTips!
Bruk høstens grønnsaker i denne spennende ovnsretten.
Slik gjør du
Ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker og bakte røde druer
- 1Forvarm ovnen til 200 grader.
Skrell og rens grønnsakene. Skjær søtpotetene og selleriroten i staver. Del blomkålen i buketter. Knus hvitløksfeddene med knivflaten. Bland sammen og legg alt på et stekebrett. Legg klaser med røde druer mellom grønnsakene Sprinkle over olivenolje og krydre med salt, pepper og timian. Stekes i ovnen i 20-30 minutter. - 2Krydre svinefiletene med salt og pepper. Varm olje i en stekepanne på middels varm og stek kjøttet i omtrent fire minutter på hver side.
- 1
Rømmedressing
- 1Bland ingrediensene til dressingen.
- 2Server kjøttet med ovnsbakte grønnsaker og rømmedressing.
- 1