Ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker og bakte røde druer

Ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker og bakte røde druer

Perfekt høstmat med grønnsaker og frukt.

40-60 min
Middels

Slik gjør du

Ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker og bakte røde druer

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Skrell og rens grønnsakene. Skjær søtpotetene og selleriroten i staver. Del blomkålen i buketter. Knus hvitløksfeddene med knivflaten. Bland sammen og legg alt på et stekebrett. Legg klaser med røde druer mellom grønnsakene Sprinkle over olivenolje og krydre med salt, pepper og timian. Stekes i ovnen i 20-30 minutter.
  2. Krydre svinefiletene med salt og pepper. Varm olje i en stekepanne på middels varm og stek kjøttet i omtrent fire minutter på hver side.

Rømmedressing

  1. Bland ingrediensene til dressingen.
  2. Server kjøttet med ovnsbakte grønnsaker og rømmedressing.