Ingredienser
Poteter
-
4
bakepoteter
-
2
pakker
spekeskinke
eller roastbeef
-
4
ss
sprøstekt løk
til garnityr
Remuladesaus
-
0,5
fennikel
-
0,5
sellerirot
-
1
dl
syltet agurk
-
0,8
purreløk
finskåren
-
2
ss
dijonsennep
-
1,5
dl
lett majones
-
1
dl
ekstra lettrømme
-
1,5
ss
karri
-
salt
-
sort pepper
-
0,5
sitron
saft og revet skall
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 200°. Skyll eller børst av potetene. Tørk med papir og skjær et kryss i toppen eller stikk flere hull i potetene med en gaffel. Bak potetene på full effekt i mikroen i ca. 10-12 minutter og bak de ferdige i ovnen i 20 minutter til de er møre. (Hvis du bruker bare ovn, blir steketiden ca.
55-60 minutter.)
-
Hakk sylteagurker, riv fennikel og sellerirot grovt på et rivjern. Bland resten av ingrediensene med grønnsakene i en skål og smak til remuladen med sitron, salt og sort pepper.
-
Server de bakte potetene med fennikelremulade, skiver av spekeskinke/ roastbeef.