Squash med mandel og persillepesto

Kan spises alene eller som tilbehør til grillet kjøtt eller kyllingfilet

20 min
Middels
Squash med mandel og persillepesto

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær squashen i tynne strimler på langs med en
      grønnsakmandolin eller potetskreller. Legg strimlene
      i en skål og strø over en klype salt. Vend
      forsiktig.
      Skjær squashen i tynne strimler på langs med en
grønnsakmandolin eller potetskreller. Legg strimlene
i en skål og strø over en klype salt. Vend
forsiktig.
    2. 2
      Rist mandlene og solsikkefrøene i en stekepanne
      med litt olivenolje til de er gyllenbrune.
      Finhakk alle de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin,
      og tilsett oljen i en fin stråle til pestoen er
      passe tykk.
      Rist mandlene og solsikkefrøene i en stekepanne
med litt olivenolje til de er gyllenbrune.
Finhakk alle de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin,
og tilsett oljen i en fin stråle til pestoen er
passe tykk.
    3. 3
      Ha noen skjeer med ”pesto” i squashen og bland
      det godt sammen (du bestemmer selv hvor mye
      pesto du vil bruke). Legg squashen opp på et fat
      og server f.eks. til grillet kjøtt eller kyllingfilet.
      Ha noen skjeer med ”pesto” i squashen og bland
det godt sammen (du bestemmer selv hvor mye
pesto du vil bruke). Legg squashen opp på et fat
og server f.eks. til grillet kjøtt eller kyllingfilet.