Ingredienser
Dette trenger du
-
700
gr
blandede tomater
-
1,5
ss
olivenolje
-
2
skiver
fersk loff
-
pepper
-
salt
Eplemarinade
-
0,5
dl
olivenolje
-
2
ts
brunt sukker
-
1
stk
sitron (saften)
-
2
stk
sjalottløk
-
1
ss
vann
-
2
dl
eplesyltetøy
-
2
ss
grov sennep
-
salt
-
nymalt pepper
Slik gjør du
-
Legg løk, olje, sukker, sitronsaft og vann i en kjele. Kok opp vinaigretten og la den putre i et par minutter. Tilsett eplesyltetøy og sennep. Vinaigretten skal være litt flytende, men likevel tykk. Smak til med salt og pepper.
-
Del tomatene i to. Legg de i en skål, og bland med litt av dressingen.
-
Grill brødet gyllenbrunt og sprøtt. Riv brødet i biter og bland det med tomatsalaten.