Ingredienser
Salat
-
1
stk
fennikel
-
10
stk
reddiker
-
1
pose
baby leaf mix
-
3
dl
blandede friske urter (f.eks. basilikum, koriander, persille, mynte og dill)
Dressing
-
1
stk
lime
-
1
ts
honning
-
1
ss
eplecidereddik
-
1,2
dl
olivenolje
-
1
stk
rød chili
-
1
stk
sjalottløk
-
2
cm
ingefærrot
-
1
fedd
hvitløk
-
flaksalt
-
nykvernet pepper
Slik gjør du
-
Pisk sammen skallet av en halv lime og saften av hele, honning, eddik og olivenolje.
-
Rens og finhakk chili (bruk ønsket mengde) og sjalottløk.
-
Riv ingefær og hvitløk på den fineste raspen på rivjernet. Bland sammen og smak til med salt og pepper.
-
Skjær fennikel og reddiker i så tynne skiver som mulig (bruk gjerne en mandolin).
-
Dra av bladene på urtene og miks dem med resten av salaten. Vend inn dressingen rett før servering.