Fylte egg

Disse eggene kommer til å forsvinne raskt under julelunsjen.

20-40 min
Middels
Fylte egg

Slik gjør du

    1. 1
      Kok eggene til de er hardkokte. Avkjøl dem i rennende, iskaldt vann straks de er ferdige. Når eggene er helt kalde skreller du dem og deler dem i to på langs med en skarp kniv.
    2. 2
      Fjern eggeplommene forsiktig og bland dem med majones, smør, sennep og en liten klype cayennepepper – bruk gjerne en stavmikser.
    3. 3
      Når fyllet er fløyelsmykt og jevnt smaker du det til med en klype salt og hvitt pepper og blander i gressløken. Fyll en sprøytepose eller liten plastpose med fyllet, klipp et lite hull og sprøyt fyllet pent i de halve eggehvitene.
    4. 4
      Plasser dem på et fat og avslutt med litt cayennepepper og ev. mer gressløk.