Gazpacho

Denne kalde suppen er Spanias nasjonalrett.

20-40 min
Middels
Gazpacho

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell agurk, sjalottløk og hvitløksfedd. Skjær agurk, løk,
      loff, tomater og paprika i grove biter og finhakk hvitløken.
      Skrell agurk, sjalottløk og hvitløksfedd. Skjær agurk, løk,
loff, tomater og paprika i grove biter og finhakk hvitløken.
    2. 2
      Bland olivenolje, eddik, tomatjuice, koriander, sitronsaft, tabasco
      og sukker. La grønnsakene marineres i blandingen i ca. 2 timer på
      et kjølig sted.
      Bland olivenolje, eddik, tomatjuice, koriander, sitronsaft, tabasco
og sukker. La grønnsakene marineres i blandingen i ca. 2 timer på
et kjølig sted.
    3. 3
      Miks alt i flere omganger. Tilsett loffen til slutt.
      Smak til med salt og pepper.