Mango i ingefær- og limesirup

Mango i ingefær- og limesirup

Prøv denne gode, friske desserten.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Mango i ingefær- og limesirup

  1. Riv limeskallet på den fineste settingen på rivjernet. Dekk til halvparten med plastfolie, legg det til side og legg resten i en liten kjele.
  2. Skrell ingefæren med kanten av skje eller en kniv og skjær den i tynne skiver. Legg den i kjelen sammen med sukkeret, limesaften og vannet.
  3. La blandingen småkoke til den har tyknet litt, 5-10 minutter – når den blir kald vil den tykne mer. Avkjøl den helt.
  4. Skjær mangoene i to fileter hver (fruktkjøttet rundt stenen kan du fryse og bruke i en smoothie senere).
  5. Skjær mangofiletene i fine skiver og legg dem i hver sin lille skål sammen med bringebær, toppet med sirup, det sparte limeskallet, chilipulver og salt.