Ovnsbakte søtpotetbåter med limeskall, chilipulver og honning

Delikate søtpotetbåter som er akkurat passe crispy i kantene.

40-60 min
Middels
Ovnsbakte søtpotetbåter med limeskall, chilipulver og honning
Tips!

Nydelig til pølser, kylling, svin og oksekjøtt.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 180 grader.
    2. 2
      Skrell søtpotetene, del dem i to på langs, deretter i smale båter. Legg dem i en haug på et stekebrett, hell over oljen og vend dem godt inn.
    3. 3
      Fordel båtene godt utover brettet, strø over salt og bak dem i 40-50 minutter, avhengig av størrelsen. De skal være myke inni og antydning til brent i kantene.
    4. 4
      Samle søtpotetbåtene på brettet, hell over honningen (varm den opp dersom den ikke er rennende nok), riv over limeskallet og topp med chilipulver, ev. mer salt.