Potetsalat med pesto

Denne potetsalaten med pesto er perfekt som tilbehør til grillmaten og ikke minst en super måte å få brukt opp rester av kokte poteter.

Ingredienser

  • 450 g små poteter
  • 0,5 bunt vårløk
  • 50 g sukkererter
  • 3,5 ss grønn Barilla Pesto alla Genovese
  • 50 g ristede pinjekjerner
  • 150 g grønne erter
  • 80 g Grana Padano, finrevet
  • 1 klype salt
  • 1 klype pepper

Slik gjør du

  1. Kok eller damp potetene til de er møre. Avkjøl litt eller helt. Potetene kan gjerne kokes dagen i forveien.
  2. Del potetene i to på tvers.
  3. Kutt vårløk og sukkererter i biter.
  4. Bland alt sammen og vend inn pesto, pinjekjerner, erter, salt og pepper. La stå kjølig til servering.