Torsk med couscous og brokkoli

Dette er en ganske sunn og mettende middagssalat, som inneholder både chiliristede kikerter og mozarella.

20-40 min
Middels
Torsk med couscous og brokkoli
Tips!

Har du salat eller grønnsaker fra før, så bruk gjerne disse. En salat kan og bør alltid tilpasses hva du har i kjøleskapet eller hva du har av rester fra før, slik at vi kaster minst mulig mat!

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 220 grader. Legg ut et bakepapir på en stekeplate. Ha over kikerter og olje. Strø over cayennepepper og bland alt godt med hendene. Rist kikertene i ovnen i ca. 20 min.
    2. 2
      Kok couscous etter anvisningen på pakken.
    3. 3
      Rasp brokkoli og bland det sammen med couscous, basilikumblader og babyleaf-mix. Del mozzarella i små biter eller skiver og ha de i salaten.
    4. 4
      Stek torsken med litt smør i en stekepanne på middels varme. Når kikertene er ferdige har du de i salaten og serverer alt rykende varmt.