Fiskegrateng på 30 minutter

Det trenger ikke ta lang tid å lage fiskegrateng.

20-40 min
Middels
Fiskegrateng på 30 minutter
Tips!

For å lage denne gratengen på 30 minutter, anbefales det at du lager den i en stekepanne som tåler stekeovn. Oppskriften fungerer i ildfast form også, men da må man regne med litt lenger tilberedningstid.

Slik gjør du

    1. 1
      Pisk sammen egg og melk. Bland inn buketter av blomkål/ brokkoli eller kokte grønnsaksrester.
    2. 2
      Bland så inn makaroni og spinat, og til slutt biter av fiskerestene.
    3. 3
      Varm stekepannen på middels varme med smør eller olje og ha blandingen i pannen. La det stå i 4-5 minutter. Rør litt underveis slik at varmen sprer seg i pannen. Smak til med salt og sitron og ha til slutt over osten og kavringen.
    4. 4
      Sett hele pannen i ovnen på 180 grader i ca 8-10 minutter. La den så hvile i minst 5 minutter før servering.